вторник, декември 6, 2022

таг: заштитна

Поставена е заштитна ограда на булеварот Христијан Тодоровски Карпош

Поставена е заштитна ограда на булеварот Христијан Тодоровски Карпош од страна на екипите на ЈП „Улици и патишта“ Скопје. „Извршена е реконструкција на пешачкиот премин...