вторник, април 23, 2024

таг: женски фудбал

Државните шампионки во фудбал посакуваат настапи пред полни трибини (видео)

Втора година по ред фудбалерките на женскиот фудбалски клуб „Каменица Саса“ се државни шампионки. Тоа се 24 сениорки и уште 30-тина од подмладокот, кои...

Женскиот фудбалски клуб ,,Каменица Саса” е шампион во Првата женска фудбалска...

Женскиот фудбалски клуб ,,Каменица Саса” е шампион во Првата женска фудбалска лига во државата за сезоната 2019/2020. Управниот одбор на ФФМ донесе одлука за прекин на...