петок, јуни 14, 2024

таг: енергетска ефикасност

Започнаа работите за инсталирање енергетски ефикасно осветлување во градскиот парк во...

Започна инсталацијата на нови 138 енергетско ефикасни светилки во градскиот парк во Делчево,  кои треба да ја постигнат ефикасноста во флукси и да придонесат...

Почна со реализација проектот за енергетска ефикасност во училиштето во радовишко...

Започнаа градежните активности за подобрување на енергетската ефикасност на зградата на основното училиште „Орце Николов“ во радовишкото село Ињево како дел од проектот „3Еm“,...

Со општински средства до енергетска ефикасност на ООУ „Даме Груев“ од...

Општина Свети Николе со сопствени средства започна реализацијата на проектот за зголемување на енергетската ефикасност во ООУ „Даме Груев“ во Ерџелија, со поставување на...