петок, октомври 7, 2022

таг: Емилија Динева

„Од срце со срце“- благодарност за семејството на Емилија Динева

Инсталација во форма на срце, стана дел од градскиот парк во Општина Дојран. „Урбана инсталација во форма на срце, изработена во знак на благодарност кон...