четврток, февруари 22, 2024

таг: дрвја

Природна сенка за скопјани во летото што доаѓа: Од депонија до...

Од депонија која претставуваше ризик за хигиената, животната средина и здравјето на локалните жители во Кисела Вода, до зелен парк на површина од 16.000...

Силниот ветер во Скопје откорна дрвја, екипите на ЈП „Зеленило и...

ЈП „Зеленило и паркови“ информира дека вчера поради силниот ветер биле откорнати десетина дрвја во градот, поточно во општините Центар, Карпош, Аеродром и Гази...