среда, мај 22, 2024

таг: дојранска вечер

,,Дојранска вечер“ на саемот за туризам во Белград

Визуелно и сликовито, со акцент на историската, културната, гастрономската, здравствената , спортска и секако најважната туристичката димензија, Општина Дојран, се претстави на Меѓународниот саем за туризам...