понеделник, април 22, 2024

таг: димче атанасовски

Се уредува паркинг за тешките товарни возила во Македонска Каменица, тече...

Место каде ќе може да се паркираат тешките товарни возила и простор каде ќе може да се оставаат од страна на сопствениците, започна да...

Атрактивни мерки од Општината за средношколците од Македонска Каменица

Мотивирање на учениците за школување во средното стручно образование и поголема активност на наставниците, се целите кон кои ќе се води Општина Македонска Каменица...