петок, мај 24, 2024

таг: ден на шегата

Најмладите под маски го одбележаа денот на шегата, наградени најдобрите

Пеперутки, бубамари, принцези, вештерки, мачиња, зајчиња, роботи, вака денес најмладите продефилираа во Дом на млади-Штип. Во рамките на годинешната „Априлијада“ по повод Денот на...

Учениците и децата од Општина Конче го прославија денот на шегата...

Пеперутки, принцези, пчелички, спортисти, беа денес дел од заедничката забава и дружба на плоштадот во Општина Конче. Повод за заедничката дружба беше денот на шегата,...