петок, јуни 21, 2024

таг: дезинсекција

Утре ќе се изврши врши ларвицидна дезинсекција во Струмица и околните...

Втората ларвицидна дезинсекција во Југоисточниот регион ќе се одржи утре, 29 Мај, од 9-16 часот. Дезинсекцијата ќе се одвива во покрај во Струмица и...

Општина Штип најави прскање против комарци

Во текот на утрешниот ден на територија на Општина Штип  ќе се изврши првата адултицидна дезинсекција и втората ларвицидна дезинсекција со цел уништување на...

Во петок, ларвицидна дезинсекција на територијата на Општина Штип

Општина Штип информира дека во петок на 17.05.2024 година, преку овластена фирма општината ќе врши ларвицидна дезинсекција со цел уништување на ларвите на комарците. Според...

Општина Штип повторно ќе прска против комарци

Утре ( 20.07.2023 ) во текот на утринските часови, односно од 01 до 07 часот наутро, Општина Штип на територијата на општината, преку овластена...

Авионска дезинсекција против возрасни комарци, најави за утре Општина Штип

Утре ( 27.06.2023 ), во периодот од 05.00 до 7.30 часот наутро, Општина Штип на територија на општината ќе врши авионска дезинсекција, со цел...

Во четврток во Штип повторно ќе се прска авионски против комарци

Општина Штип информира дека преку овластена фирма, на 25 август 2022 година (четврток) на територијата на општината ќе спроведе авионска дезинсекција, со цел уништување...

Утре во Штип ќе се врши прскање против комарци

Утре (петок) во Штип ќе се спроведе ларвицидна дезинсекција со цел уништување на ларвите на комарците. Третирањето ќе се врши во периодот од 09 до...

Известување за прскање против комарци во Штип

Утре (11.05.2021) Општина Штип преку овластена фирма, на територијата на општината ќе спроведе тереистичка дезинсекција со цел уништување на комарците. Запрашувањето ќе се врши...

Известување за прскање против комарци во Штип

На ден 02.09.2020 год. (Среда-наутро) Општина Штип преку овластена фирма, на територијата на општината Штип ќе спроведе тереистичка дезинсекција со цел уништување на комарците....

Известување за спроведување на ларвицидна дезинсекција

На ден 29.04.2020 год. (Среда) Општина Штип преку овластена фирма, на територијата на општината Штип ќе спроведе ларвицидна  дезинсекција со цел уништување на ларвите...