Free Porn
xbporn

таг: Градски Парк

Започнаа работите за инсталирање енергетски ефикасно осветлување во градскиот парк во...

Започна инсталацијата на нови 138 енергетско ефикасни светилки во градскиот парк во Делчево,  кои треба да ја постигнат ефикасноста во флукси и да придонесат...

(ВИДЕО) Како се создаваше втората тартан патека во Градски парк ?!

ЈП Улици и патишта - Скопје подготвија видео, од создавањето на втората тартан патека во Градскиот парк, која е наменета за сите рекреативци, но...

(ВИДЕО) Атмосфера од првиот „Градски пикник“ во Градски парк

Изминатиот викенд во Градскиот парк се одржа „Градски пикник“ со делумно изменета програма. Планираниот chill zone, кој поради деновите на жалост беше откажан за...

Пред и потоа: Мини адреналинската патека за велосипеди во Градски парк

Градскиот парк во Скопје е една од омилените дестинации на сите скопјани кои сакаат рекреација, секојдневни прошетки или едноставно уживање во природата која се...

„Филхармонија и Архангел за Скопје“ на 25 јули во Градски парк...

По една година пауза Филхармонија на отворено повторно во Градскиот парк. Овој пат во рамките на одбележувањето на 58 годишнината од катастрофалниот земјотрес во...

(ВИДЕО) Нови реконструирани патеки во вториот дел на Градски Парк

Почна реконструкцијата на патеките во вториот дел на Градскиот парк што долго време беа запуштени,  а текот на активностите градоначалникот Шилегов ги најави и...