среда, мај 22, 2024

таг: Горно Маало

Нов паркинг простор во централното градско подрачје

Деновиве интензивно се работи на уредување на нов паркинг простор во централното градско подрачје, информираше денес на средба со новинарите градоначалникот Иван Јорданов. Како...

Штип: Повторно јавна анкета и јавна презентација за дел од Горно...

Секторот за урбанизам на Општина Штип соопштува дека се организира повторна јавна анкета и јавна презентација по предлог-план за измена и дополна на ДУП...