среда, мај 22, 2024

таг: висеоскопје

(ВИДЕО) Зелените скверови во Скопје одлична дестинација за забава за најмладите...

Зелените покриви и скверови во главниот град се места каде што граѓаните може да го уживаат секој момент во кругот на своите најблиски. Граѓаните на...

(ВИДЕО) Дарио е првото куче од „Лајка“ кое се вдоми прекуокеански...

„Заловен од скопските улица, во населбата Новоселски пат, со трајно оштетување на окото и малтретирано од локалните жители, Дарио од денеска го живее американскиот...