сабота, мај 18, 2024

таг: велосипедски

Овој викенд„ Крушево низ корија“ по седми пат

Овој викенд„ Крушево низ корија“ по седми пат. Браќа земјаци и мили комшии!..... Ние, вашите вечни комшии, пријатели и познаници од убавото Крушево и од...

(ВИДЕО) Скопје има совршена географска поставеност за возење велосипед

Убавото сончево време е идеално наместо автомобил, да земете велосипед и да прошетате низ дебелите сенки, парковите и вело патеките низ Скопје. „Секојдневно работиме на...

Сакаме велосипедски патеки како во Скопје, бара бугарската граѓанска онлајн иницијатива...

Главниот град Скопје, пример за нашите соседи како треба да изгледа еден модерен и современ град каде вело културата е застапена, а со тоа...