вторник, мај 21, 2024

таг: борење

Јорданов ги пречека младите штипјани од БК „Балканец“ кои со медали...

Младите борачи на БК „Балканец“ од Штип кои со медали се вратија од Балканското првенство во  Сидирокастро - Серес, Грција денеска беа пречекани од...

Општина Карбинци одбележува 26 години постоење

Со Свечена седница, Боречки ревијален турнир и фудбалски натпревар, Општина Карбинци го одбележува својот ден, денот на општината , на ден Спасовден. Двасет и шест...