вторник, април 23, 2024

таг: АСНОМ

Ќе се реконструира салата во Спомен-домот АСНОМ

По повеќе од 50 години од изградбата на Спомен-домот АСНОМ, за прв пат ќе се реконструира малата сала со што се враќа сјајот на...

(ВИДЕО) Мостот АСНОМ ќе се доврши, но важно е што поскоро...

Мостот АСНОМ ќе се доврши, но во меѓувреме треба да се решат над 150 имотно - правни проблеми кои во поголем број се проблеми...

Продолжува уривањето на објектите кои се наоѓаат на трасата за продолжување...

Екипи на Град Скопје продолжуваат со уривање на објектите кои се наоѓаат на трасата за продолжување на булеварот АСНОМ преку новиот мост во Аеродром...

Мостот АСНОМ ќе биде готов во наредните 30 дена

Проектот во општина Аеродром, булеварот АСНОМ и новиот мост кој треба да биде пуште во употреба се работи во три фази, изјави портпаролот на...

Изградбата на новиот мост на булеварот АСНОМ во Аеродром е во...

Изградбата на новиот мост на реката Вардар во Аеродром, на булеварот АСНОМ, е во полн ек. Општините Аеродром, Гази Баба и Центар наскоро ќе...