вторник, јуни 25, 2024

таг: АРМ

Инженерски тим од АРМ почна со санација во Делчево

Инженерски тим од АРМ денеска влезе во Делчево, раководејќи се по утврден план од Министерството за транспорт и врски на санација на критични точки...

Се одржа заедничката вежба меѓу армиите на Македонија и САД

Во Струмица успешно беше реализирана заедничката вежба на припадници на армиите на Република Македонија и САД „Dragoon Guardian 17“. Пред домот на АРМ, беше презентирана...