петок, јуни 14, 2024

таг: аргулица

Расчистена и затворена депонијата кај село Аргулица

Од ЈКП Плачковица ги информираат жителите од Општина Карбинци дека завршија со активностите за расчистување и затварање на депонијата кај селото Аргулица. „Ја затворивме и...

Општина Карбинци: Асфалтирани пет улици во село Аргулица

Пет улици во селото Аргулица, општина Карбинци  денеска добија асфалт. „Асфалтирани се улици во вкупна должина од 300 метри. Вкупната инвестиција е 1.200.000 денари. Парите...