среда, декември 8, 2021

таг: Андреј Миневски

„Од срце со срце“- благодарност за семејството на Емилија Динева

Инсталација во форма на срце, стана дел од градскиот парк во Општина Дојран. „Урбана инсталација во форма на срце, изработена во знак на благодарност кон...