недела, март 3, 2024

таг: автобус

Автобусот на ЕУ во Виница: Охрабрувачка визија на младите за својот...

Патувачкиот автобус на ЕУ деновиве престојуваше во Виница, каде што амбасадорот Самуел Жбогар, раководителот на Одделот за соработка во Делегацијата на ЕУ, Никола Бартолини,...