Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

Потпишан договорот за изградба на брана „Отиња“ во Штип

Општина Делчево повторно во групата институции со највисока активна транспарентност

Пуштена во употреба првата спортска сала во Oпштина Конче

Модерна настава за завршените основци е понудата  од СОУ „Миле Јаневски Џингар“ во Македонска Каменица

Крушево ќе добие патеки за планински велосипедизам