Пред 11 Октомври, исчистени спомен-обележјата во Радовиш

Во пресрет на македонскиот државен празник 11 Октомври, Денот на народното востание, се изврши чистење и обновување на спомен-обележјата на повеќе локации во Радовиш. Дел од обележјата претходно беа оштетени или ишарани со графити.