Новата градоначалничка на Град Скопје, Данела Арсовска седна во градоначалничката фотелја на општината, и го имаше првиот ден од нејзиниот мандат.

Таа истакна дека уште од првиот ден отпочнува јасно, транспарентно, вредно, чесно и посветено да работи на сите проекти, кои се визијата и програмата за модерно еверопско Скопје.

Фотографија и видео: Фејсбук