Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

-Општина Крива Паланка меѓу најуспешните локални заедници од Централна и         Југоисточна Европа
-Се гради локалниот пат до Албанско маало во каменичкото село Тодоровци
-Да го продолжиме делото на Тоше – Поставена кутија за донации во спомен куќата „Тодор Проески“
-Ангов повторно избран за градоначалник на Општина Дојран
-Фестивалот на хумор и сатира „Ин Виница веритас“ почнува идната недела