четврток, март 4, 2021

таг: 70 милиони

Со 70 милиони државни пари ќе се подобрува квалитетот на Дојранското...

На крајот на 2020 година, општина Дојран доби 30 милиони денари, на почетокот на оваа година уште 40 милиони државни пари. Овие средства се строго...