вторник, април 23, 2024

таг: 35.издание

„Макфест“ првпат на отворено, на 18 и 19 септември на штипскиот...

Јубилејното 35. издание на фестивалот на забавна музика „Макфест“ ќе се одржи на 18 и на 19 септември, првпат на отворено, на штипскиот плоштад...

„Макфест“ годинава на штипскиот плоштад, Пастрмалијадата ќе ја чека 2021

Јубилејното 35-то издание на фестивалот на забавна музика "Макфест", наместо во Домот на културата, првпат ќе се одржи на отворено, на градскиот плоштад "Слобода"...