среда, август 10, 2022

таг: 2020 година

Емил Павлов спортист на Штип и за 2020 година

Каратистот Емил Павлов, кој годинава се надева на учество на Олимпијадата во Јапонија, е избран за најдобар спортист на Штип и за 2020 година. Комисијата...