четврток, септември 28, 2023

таг: џамбо агушев

Куманово- Рома труба фест по 13-ти пат

По нежните звуци на тамбурите,утре (5 септември) на плоштадот во Куманово ќе одекнат звуците на тамбурите. Осум трубачки оркестри ќе настапат на дувачките средби, а...