недела, април 14, 2024

таг: ЈП Водовод и канализација – Скопје

Oтстранети 4 тони отпад од прочистителната станица за отпадни води Волково

Месечен извештај за оперативноста на ПСОВ – Волково, октомври 2021 Од ЈП Водновод и канализација - Скопје информираат дека пречистителната станица за отпадни води Волково...

Самоуслужен киоск за наплата на сметки на ЈП Водовод и канализација...

ЈП Водовод и канализација – Скопје постави самоуслужен киоск во East Gate Mall. Киоскот за наплата на сметките за услугите на претпријатието е поставен...

Безбедна и квалитетена е водата за пиење во Скопје, информираат од...

ЈП Водовод и канализација – Скопје со цел подобра информираност на граѓаните на град Скопје, го објавува неделниот извештај за квалитетот и безбедноста на...