среда, мај 22, 2024

таг: Јане Миланов

Ветено – сторено, кривичните пријави од градоначалникот Јорданов за екс функционери...

Како што најави во петокот, градоначалникот Иван Јорданов продолжува да ги “чешла” поранешните вршители на должност во општина Штип, за време чие работење беа...

Во Штип се изврши примопредавање на градоначалничката функција (видео)

Од 31 август во градоначалничката фотелја на Општина Штип, како заменик-градоначалник, седнува Јане Миланов, кој беше претседател на Советот на Општината, а досегашниот градоначалник...