понеделник, јули 15, 2024

таг: јавна расправа

ГУП-от на Струмица добива поголема јавност

По јавната расправа за граѓаните од 6 ноември и расправата во Советот на Општината, градоначалникот на Струмица Костадин Костадинов објави дека донел одлука на...

Закажана јавната расправа во Македонска Каменица за Осоговските планини

Општина Македонска Каменица е една од општините на чија тероторија ќе се простира заштитениот предел на Осоговските планини. За Нацрт-Одлука за прогласување на дел...