вторник, септември 28, 2021

таг: ѕид

Скопје доби уште еден „легален ѕид“ за графити уметниците

Скопје доби уште еден нов „Легален ѕид – Legal Wall” во должина од 70 метри, во општина Кисела Вода, во населба Пинтија, на булевар...