Free Porn
xbporn

таг: шуми

Апел од Општина Делчево: да го заштитиме шумското богатство од пожари

Пожарот кој беснееше вчера на планината Средна  на потегот од месноста Светите Води до м.в. Ќурчиски колиби во атарот на селата Разловци и Тработивиште, од...

Сите во превенција на шумски пожари – пораката од Извештајот презентиран...

Мерките што треба да се преземат со цел да се превенираат шумските пожари, но и активностите за ревитализацијата на изгорениот шумски фонд ги содржи...