среда, септември 28, 2022

таг: штета

Штип: Ванадали направиле голема штета на патеките покрај реките Брегалница и...

Во текот на викендов непознати вандали искршиле 20 столбови од оградата на пешачата патека покрај реката Брегалница - информира денеска на прес конференција директорот...