вторник, мај 21, 2024

таг: чупино треил

Виница го организираше „Чупино вертикал 2019“

„Чупино ветикал“ ја испиша втората страница од „Чупино треил“, по големата трка од септември минатата година. Педесетина маратонци од Македонија, Бугарија и од Белгија во...

Неделен Бриф за 08.09.2018

И во овој Неделен Бриф, ги пакуваме најважните активности и настани во македонските општини. Тешкиот рударски труд ја движи Македонска Каменица. Кумановските првачиња дочекани со топло...

Со Чупино Треил завршија активностите за одбележување на 74 години слободна...

Со четиридневна богата програма Виница го одбележа 30ти август – денот на ослободувањето. Посетителите на Општината во Кочанската Котлина имаа можност да проследат четири концерти,...