понеделник, август 15, 2022

таг: чистење канали

Пролетно чистење на атмосферската канализација

Во Македонска Каменица втор пат оваа сезона се прочистуваа одводните канали, од системот на отворената атмосферска мрежа во градското подрачје. Целосно е прочистен делот...