среда, декември 8, 2021

таг: чипирање

Чипирајте ги своите домашни миленичиња, порачува Шилегов

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, преку социјалните мрежи испрати порака до сопствениците да внимаваат и да ги чипираат своите домашни миленичиња. Со поткожното...