сабота, октомври 16, 2021

таг: четири

Крушево станува дестинација за 4 сезони

Не само во зимскиот или летниот период, крушево изминатите години станува туристичка атракција во сите четири сезони. На одбележувањето на патрониот празник на СОУ „Наум...