понеделник, април 22, 2024

таг: чествување на Св. Никола

Со свечена академија и света литургија, Општина Штип го одбележува патрониот...

Градоначалникот на Општина Штип, Иван Јорданов вчера во соборниот храм „Свети Никола" на свечената академија постхумно го врачи орденот „Свети Никола“ на македонскиот поет...