понеделник, април 22, 2024

таг: Чаир

(ВИДЕО) Се работи на решавање на проблемот со паркирањето во Чаир,...

Градоначалникот Петре Шилегов денеска на прес- конференција заедно со вицепремиерите во владата  Артан Груби и Фатмир Бетиќи, министерот за економија Крешник Бектеши и градоначалникот...

Продолжува поставување на рефлектирачки заштини столпчиња на улицата Кемал Сејфула во...

На улицата Кемал Сејфула во Чаир продолжува поставувањето рефлектирачки заштитни столпчиња за физичко издвојување на новата вело патека и стеснување на просторот за автомобилите...

Нови рефлетирачки столпчиња се поставени на улицата „Кемал Сејфула“ во Чаир

Нови рефлектирачки столпчиња за физичко издвојување на новата вело патека и стеснување на просторот за автомобилите се поставени од двете страни на улицата „Кемал...