петок, септември 30, 2022

таг: центар за ран детски развој

Започна со работа Центарот за ран детски развој во виничко Лески

05.02.2019 Првите седум деца на предучилишна возраст од селото Лески заедно со нивните родители деновиве првпат го посетија и го почувствуваа благодатот од функционирањето на...