недела, мај 19, 2024

таг: Цветан Димов

Се реконструира постоечката инфраструктура во едно од најтесните грла во Штип

Нешто повеќе од шест милиони денари од буџетот на општина Штип, ќе вложи општината во реконструкција на постоечката инфраструктура на неколку клучни улици во...

Чаир ќе добие БРТ на новиот булевар Цветан Димов

Ново модерно булеварско решение со 6 коловозни ленти, по 3 во една насока, тротоари, велосипедски патеки, зеленило и ново осветлување по должината на цената...