четврток, декември 8, 2022

таг: хаварисани возила

Општината Македонска Каменица им даде рок на сопствениците да ги отстранат...

Најдоцна до 01.05.2022 година, сите сопственици на искористени и хаварисани возила се должни сами да ги дислоцираат истите, соопшти Општината Македонска Каменица. По изминувањето...