петок, јуни 14, 2024

таг: финансиски сретства

Општина Македонска Каменица додели 4,5 милиони денари на спортски клубови и...

На последната седница, Советот на Општината Македонска Каменица распредели 4.5 милиони денари од општинскиот буџет на спортски клубови и граѓански здруженија, кои се јавија...