четврток, декември 8, 2022

таг: фани јовановска

Нов успех на крушевските пингпонгари

Пинг понгарскиот клуб „Крушево“ со нов успех на државниот турнир за играчи до 15 години. Турнирот се одржа во неделата (06.03.2022) во Струмица. На...