недела, јуни 16, 2024

таг: учество

Странски групи го потврдуваат учеството на струмичкиот карневал 2017

Струмица се подготвува и оваа година да понуди уште едно незаборавно карневалско доживување. На две недели до почетокот на карневалските празнувања се интензивираат подготовките...