вторник, април 23, 2024

таг: услови

Ристов-Создаваме услови жителите во Општина Конче тука да го градат својот...

Четири месеци градоначалничка функција е малку време на патот до целта која што ќе значи создавање на подобри улови за жителите на Општина Конче,...

Подобри услови за лицата со телесен инвалидитет вети Општина Дојран

Обележан паркинг места, јавен тоалет, пристапни рампи до јавни и приватни објекти, вети градоначалникот Анго Ангов на средбата со лицата со телесен инвалидитет од...

Општина Гевгелија ги подобрува условите во туристичката населба Серменин

Заврши уредувањето на улицата во туристичката населба Серменин, од влезот до селската црква, во должина од 650 метри. По градежните работи за тампонирање, нивелирање и...