понеделник, април 22, 2024

таг: уредување на станбени објекти

Започна уредување на дел од станбените згради на улицата “Пиринска“, се...

Со започнување на уредувањето на дел од станбените згради на улицата Пиринска, продолжуваат градежните активности во повеќе населби низ градот, со што се сака...