четврток, декември 1, 2022

таг: урбанистичка документација

Граѓаните на Куманово можат онлајн да ја следат урбанистичката документација

Надграден е Географско  - информациски систем (ГИС), што беше воведен во септември минатата година. Додадени се три нови модули, со што е овозможено да...