понеделник, април 22, 2024

таг: урбанизам

Усвоени четири точки од областа на урбанизмот на 36-тата седница на...

Програмата за дополнување на Програмата за изработка на урбанистички планови на подрачјето на општина Струмица за 2024 година, беше една од усвоените точки на...

Општина Штип продава атрактивно градежно земјиште

Општина Штип распиша оглас за продажба на една градежна парцела кај местото викано Стари Бунари или во непосредна близина на Туртел. Како што истакна...