вторник, септември 28, 2021

таг: урбана градина

„Бостание“ – Првата урбана градина отворена во Скопје

Првата урбана градина во Скопје, сместена во паркот во Ново Лисиче, од вчера ги отвора вратите за посетители. Градината „Бостание“ е работена согласно со...